Advies     Levering     Onderhoud

Image
Image
Image
Image
Image
Image

EHBO koffers, Verbandmiddelen en Artikelen

Een bedrijfshulpverlener moet eerste hulp kunnen bieden en een EHBO-koffer is een essentieel instrument om de BHV-er bij zijn of haar taken te assisteren.

Kleine ongelukjes of incidenten van grotere aard zijn helaas niet 100% te voorkomen. Omdat een EHBO koffer of verbandtrommel altijd inzet gereed moet zijn, en van essentieel belang is, is het verstandig deze periodiek te laten controleren en na gebruik weer aan te vullen. Voor verbandmiddelen telt dat deze een maximale gebruiksdatum hebben, dit om verkleving te voorkomen en een steriele werking te garanderen.

Wij hebben de kennis en middelen om uw trommel of koffer bij te vullen of specifiek in te richten naar de risico´s binnen uw bedrijf.

koffer

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat bij reanimatie helpt het hartritme weer te herstellen. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok.
De AED is echt van levensbelang en heeft dus ook onderhoud nodig. Wij kunnen uw AED jaarlijks onderhouden en ervoor zorgen dat deze inzet gereed is wanneer dit nodig is

aed

Specialisten in veiligheid

Image
Image
Image
Image
Image
Image