Advies     Levering     Onderhoud

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Advisering:

Advies over veiligheidsmiddelen is van essentieel belang. We kunnen niet genoeg benadrukken dat elk bedrijf, elke situatie verschillend is. Veelal volstaat als men aan de wettelijke eisen voldoet, echter kan een verzekering al aanvullende eisen stellen.

Wij pakken alles graag risico gericht aan, echt maatwerk!
Het risico gericht aanpakken gaat niet alleen op voor brandblusmiddelen, maar ook voor noodverlichting, en EHBO artikelen,
Denk bijvoorbeeld eens aan horeca gelegenheden, zij hebben met HACCP te maken, hiervoor hebben wij bijvoorbeeld speciale EHBO koffers ontwikkeld welke zijn ingericht met HACCP pleisters, brandwondenset en snijwondenset.
Of bij een grote friteuse hangen wij een vetblusser die voldoende rating heeft voor de hoeveelheid bakvet. Wij keuren en onderhouden deze middelen jaarlijks, maar bij EHBO koffers vullen wij het direct aan als er iets uit is, op deze wijze beschikt u altijd over een volledige koffer! Dit zijn kleine voorbeelden die het verschil al maken!

Echter is het product aanbod enorm, wij gebruiken niet zomaar blussers, noodverlichting, accu´s en EHBO artikelen, wij kijken echt naar de kwaliteit, duurzaamheid en toepasbaarheid. Zo zijn onze blussers allen voorzien van een permantente druk, zodat niet alleen wij maar ook een eventuele andere partij deze kan vullen en u niet afhankelijk bent van een merkgebonden patroon. Ook zijn onze blussers voorzien van een dubbele binnen coating en kunstof voet. Zo zijn ook onze blusserkasten UV werend en van duurzaam kunstof met veiligheidssluiting. Kleine voorbeelden waar wij rekening mee houden.

Een goed onderbouwd advies is erg belangrijk voor u

Specialisten in veiligheid

Image
Image
Image
Image
Image
Image